För gästande båtar

För den som vill gästa hamnen finns ett litet antal fasta gästplatser vid kajen längst in. Dels på utsidan av Y-bommen närmast mastkranen, dels vid stenkajen vid lyftkranen. Det finns även tillgång till lediga platser när ”Grötvikarna” är ute och seglar, se röd/gröna skyltar.

Fasta gästplatser

Hamnbassängens djup är 2 m vid normalvattenstånd men på grund av sanddrift kan djupet i hamninloppet variera. Ge akt på utmärkning och var uppmärksam på ev uppgrundning.

Gästplatsavgift:

 • Båt kortare än 12m SEK 140:-
 • Båt 12m och längre SEK 200:-

El ingår i mån av tillgång.

Latrintömningsanläggning finns vid mastkranen.

Betala gästbåtsavgift på grotvik.se/betala

Hamnvärd tisdag-fredag under säsong 9-13, tel 035-375 16

Hamnen har toalett, dusch och tvättmaskin i röda stugan på kulle längs vägen upp från hamnen.Denna anläggning har dessvärre stängts 2016 av kommunen och den provisoriska toalettlösningen som funnits under sommaren har tagits bort av kommunen av kostnadsskäl. Dusch och tvättstuga finns tillgängligt under säsong.

I klubbstugan finns tillgång till kök med mikro, TV och dator med internet. Busshållplats med avgång varje halvtimma in till Halmstad ca 800 m norr om hamnen. Det går även bussar till handelsområdet Flygstaden. Närmaste mataffär är Tempo i Bäckagård, ca 2 km norrut. Där finns även en kvarterskrog. Invid hamnen finns promenadstigen Prins Bertils stig som österut leder till Halmstad och västerut till Tylösand.

Vid inloppet till hamnen på styrbords sida finns en badpir med badtrappor. Vill du grilla en härlig sommarkväll finns det alldeles i närheten av hamnen särskilda grillplatser. Gör gärna ett besök!

Trådlöst bredband finns i Grötvik genom Telia Homerun.

 

En kommentar

 1. Per-Axel Bengtsson
  Skrivet 2013-06-30 klockan 19.24 | Permalink

  vilken mysig hamn och framför allt vilken service! Hamnkapten och en man till stod på kajen och tog emot när vi kom! Oerhört positiva och hjälpsamma människor i hamnen!

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

 • Öppettider

  Hamnkontoret har öppet måndagar och fredagar 8-16.
  Registrera mobil och
  e-postadress här
  .

 • Betala

  Betala bomöppning för sjösättning
  http://grotvik.se/bom

  Betala gästavgift för båt eller husbil
  http://grotvik.se/betala

 • Grötvik just nu

  Aktuell lokal tid

  Webbkamera Webbkamera
 • Grötviks webb är gjord av
  Montania