Registrera e-post

Detta formulär gäller adressändring för medlemmar. Vill du bli medlem i Grötviks Segelsällskap använd formuläret för medlems- och båtplatsansökan.

Vi vill gärna kunna kommunicera med medlemmarna via e-post för att effektivisera och spara portokostander. För detta krävs ett aktuellt register med e-postadresser. Om dina registrerade uppgifter inte stämmer, använd formuläret nedan så vi kan uppdatera vårt medlemsregister. Uppgifterna hanteras manuellt vilket gör att det kan ta några dagar innan de nya uppgifterna är inlagda i våra system.

Genom att registrera mobilnummer kan båtplatsinnehavare öppna sjösättningsbommen med ett SMS. Instruktioner finns vid bommen.

Namn

E-post

Telefon

Mobiltelefon

Övrigt, ev adressändring etc

Genom att använda detta formulär godkänner du att Grötviks Segelsällskap lagrar dina personuppgifter i vårt datoriserade medlemsregister samt i vårt båtplatsregister vilket hanterar vaktlista och sjösättningsramp.
Personuppgifterna kommer inte att användas till annat än det som behövs för klubbens verksamhet samt för de uppgifter som måste lämnas till Svenska Båtunionen för att de skall kunna hantera försäkringar samt tidningen Båtliv. Personuppgifter lämnas inte ut till tredje part.

 • Öppettider

  Hamnkontoret har öppet måndagar och fredagar 8-16.
  Registrera mobil och
  e-postadress här
  .

 • Betala

  Betala bomöppning för sjösättning
  http://grotvik.se/bom

  Betala gästavgift för båt eller husbil i automat vid hamnkontoret eller appen Gomarina

 • Grötvik just nu

  Aktuell lokal tid

  Webbkamera Webbkamera
 • Grötviks webb är gjord av
  Montania