Ny hamnvärd

Presentation av Roger Larsson, nybliven hamnvärd i Grötviks Segelsällskap.

Välkommen Roger! Kan du berätta lite om dig själv och din bakgrund?

Tack! Jag heter Roger Larsson, 64 år, och är ny hamnvärd i Grötviks Segelsällskap. Tidigare har jag arbetat som ledare inom fritids- och ungdomsverksamheter i Halmstad och Laholm.

Vilka erfarenheter från ditt tidigare arbete tar du med dig till hamnvärdsrollen?

Min erfarenhet av att arbeta med människor och skapa en känsla av gemenskap är något jag värdesätter högt. Jag ser fram emot att använda dessa kunskaper här i hamnen. Jag kommer även att kunna bidra med både administrativa uppgifter och praktiska göromål.

Hur vill du att medlemmar och besökare ska se på dig som hamnvärd?

Jag hoppas bli uppfattad som tillmötesgående, trevlig och vänlig och ser fram emot att träffa och hjälpa medlemmar och besökare. Att alla känner sig välkomna här är viktigt för mig. Jag kommer att arbeta enligt Grötviks Segelsällskaps värdegrund och vision. Jag vill göra hamnen till mer än bara en båtplats – en plats för gemenskap och glädje.

Detta inlägg är publicerat i Allmänt. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
 • Öppettider

 • Ställplatser

  Ställplatserna för husbilar är stängda för säsongen

 • Sjösättningsramp


 • 5,5 km/h

 • Aktuell lokal tid

  Webbkamera Webbkamera
 • Grötviks webb är gjord av
  Montania